Så er det snart slut.. og alligevel ikke!

Efter 2 1/2 år i Combine er det snart slut. Har sidste dag slut april, og 1 maj åbner et nyt kapitel i min karriere. Det har været nogle turbulente og samtidig stille år med Corona som følgesvend. Nogle år med gode kollegaer, spændende udfordringer. Men grundet følgesvenden, som jeg gerne havde været foruden, har der ikke været nok af udfordringer. Derfor er det snart slut som Combiner, men goddag til livet som freelance konsulent. Jeg siger dog ikke helt farvel til Combine, da vi stadig skal arbejde sammen, men nu som konsulent for Combine.

Et nyt kapitel, hvor jeg har brug for jeres hjælp! Jeg har behov for at få udbygget mit netværk i det nordjyske, og som belønning vil jeg gøre alt for at styrke de virksomheder jeg kommer i berøring med. Så kender I nogen eller har selv behov for en stærk digital profil. Så tøv ikke med at tage fat i mig.